Autoværksted i Ringe 2022-01-12T09:04:53+00:00

Autoværksted og mekaniker i Ringe

JH Service er dit professionelle autoværksted i Ringe. Her stå vores dygtige hold alsidige automekanikere klar til at hjælpe dig. Er det tid til et af de årlige dækskift, hjælper vi dig gerne med det, så du hurtigt er kørende igen. Det kan også være du oplever en mislyd i bilen, eller måske en lampe der blinker som ikke bør blinke. Uanset hvad du måtte støde på, så står vi klar til at fejlfinde og reparere din bil. Vores mekaniker giver et hurtigt overblik på dit problem og kommer gerne med et overslag på hvad en evt. reparation skal koste. I den forbindelse går vi altid op i at levere til rimelige priser og overholde aftaler om deadlines.

Professionel autoværksted med professionel service nær Ringe

Er det blevet tid til at din bil skal have et servicetjek med olieskift, så klarer vi det for dig i vores autoværksted nær Ringe. Vi arbejder med alle mærker og kender til de gængse problemer man med tiden oplever ved forskellige biltyper og bilmærker. Ved service går vi din bil grundigt i gennem fra A til Z og sørger for at have et godt overblik over evt. udbedringer som bør foretages inden næste syn. På den måde sikrer du at have en velsmurt maskine og bliver ikke overrasket over de reparationer som på sigt kan opstå.

Hvad end din bil er ny eller gammel er den velkommen her. Med mange års erfaring har vi prøvet det meste og på vores værksted har vi det professionelle udstyr der skal til for at klarer din service eller reparation hurtigt og effektivt.

For mere info om vores autoværksted ved Ringe

Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon eller mail, for en aftale om service eller reparation.

Her kan du også høre mere om de biler vi har til salg.

Se biler vi har til salg lige nu.

Interesseret?

Ring eller send en besked til os.

Ring eller send en besked til os.

Kontakt os